Contact


Mtours

Nieuweland 7

1991 EA Velserbroek
(Noord-Holland)

Telefoon: 0255-524202

Fax: 023-7110621

E info@mtours.nl

Lid van het KNV


goed gekeurd!

Rolstoelbus huren voor seniorenvervoer en gehandicaptenvervoer?

Wilt u een rolstoelbus huren voor seniorenvervoer en gehandicaptenvervoer? De touringcar van Mtours is daarvoor optimaal aangepast en ingericht. Onze rolstoeltouringcar is geschikt voor het meenemen van meerdere rolstoelpassagiers tegelijk. De rolstoellift bijvoorbeeld voldoet aan alle veiligheidseisen die er bestaan en tilt mindervaliden en rolstoelgebruikers moeiteloos de bus in. Eenmaal in de bus, is de bus voorzien van veiligheidsgordels en vastzetsystemen voor de rolstoel. Onze rolstoelbus huren? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Rolstoeltouringcar huren voor mindervalide reizigers
Onze rolstoeltouringcar is standaard uitgerust met gordels, airco, toilet, zonwerende beglazing, verstelbare rugleuningen en leeslampjes. Het grote voordeel is dat u een privé rolstoeltouringcar tot uw beschikking heeft voor een dagje uit, weekendje weg of vakantie in binnen- of buitenland. Onze bus is uitermate geschikt voor een gemengd gezelschap, waarin zowel validen als mindervaliden of rolstoelgebruikers moeiteloos samen kunnen reizen. Kiezen voor Mtours betekent kiezen voor een comfortabele manier van reizen, ook als het gaat om het vervoer van rolstoelgebruikers en mensen die minder ter been zijn.
 

Vraag een offerte aan
Mtours staat voor reisgemak & reisplezier, elke keer weer. Dat is onze grote uitdaging en die maken we graag waar. Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om de verhuur van onze rolstoelbus te bespreken. Neem direct contact met ons op of vul de offerte aanvraag in.Vertrouwd op de weg