Contact


Mtours

Nieuweland 7

1991 EA Velserbroek
(Noord-Holland)

Telefoon: 0255-524202

Fax: 023-7110621

E info@mtours.nl

Lid van het KNV


goed gekeurd!

Roparun

Team Wingwalkers 276

Wingwalkers Team 276

 

Ook de afgelopen editie waren wij weer de vervoerder voor dit team. Ook dit jaar is er weer door iedereen een prachtige prestatie neergezet.

 

 

Hurtigruten, de mooiste zeereis.
In opdracht van de BBI-Travel vervoeren wij al een aantal jaren gasten naar Noorwegen voor een vakantie met de Hurtigruten.
Het houdt voor ons in dat we de gasten vanuit Nederland naar Kiel brengen, waar we ons inschepen op de Color Line en een overnachting op de boot hebben. De volgende dag komen wij in Oslo aan. Na ontscheping brengen we de gasten naar de trein en zwaaien we ze uit. Bij terugkomst in Oslo, na de Hurtigruten tocht, staan wij weer op het perron en brengen we de gasten naar het Viggelandpark voor een kort bezoek. Hierna overnachten we in het Holmenkollen Park hotel naast de springschans van Oslo. De volgende dag, na een kort bezoek aan Oslo of een Musea, schepen we ons weer in op één van de Color Line schepen. Na aankomst in Kiel gaan we weer terug richting Nederland.

 

 

SKISAFARI.

 

In samenwerking met http://www.ski-safari.nl rijden wij al jaren de skisafari. Het principe van de skisafari is dat we iedere dag in een ander skigebied in Oostenrijk gaan skieeën in verschillende niveau groepen. Dit gaat onder leiding van Nederlandse gidsen/leraren. Ideaal voor mensen die samen s'avonds gezellig bij elkaar willen zijn maar overdag op een ander niveau skieeën

                         

 

 

Kinderhulp Voorne Putten.

 

Wij rijden al een paar jaar voor de Stichting Kinderhulp Voorne Putten. Zij organiseren al vele jaren vakantie's voor kinderen uit het voormalig Joegoslavië. Sinds 2008 zijn ze een zelfstandige stichting geworden. De kinderen logeren bij gastgezinnen en gaan in 2-3 weken verschillende leuke dingen doen in de regio.

 

 

Snowsports Academy

 

Snowsports Academy verzorgt al vele jaren zelf opleidingen, trainingen en experiences voor snowboard- en skileraren met de officiële Oostenrijkse erkenning. We werken onder andere samen met het Oostenrijkse Snowsports Academy (Weense Ski- en Snowboard Verband), maar geven de opleiding geheel in eigen beheer. De Nederlandse en Oostenrijkse opleiders van Snowsports Academy zijn allen in het bezit van het hoogste Oostenrijkse Staatliche diploma. Het vervoer naar en van Oostenrijk en het vervoer naar de piste wordt door ons verzorgd.

 

 


 Vertrouwd op de weg