Contact


Mtours

Nieuweland 7

1991 EA Velserbroek
(Noord-Holland)

Telefoon: 0255-524202

Fax: 023-7110621

E info@mtours.nl

Lid van het KNV


goed gekeurd!

Bus verhuur op maat, waar en wanneer u wilt

Bus verhuur waar u blij van wordt. Daar gaat het om bij Mtours. Ook in het geval van invaliden vervoer. Bijvoorbeeld als u een dagje weg gaat met een gezellige groep mensen, vanuit het bedrijf waar u werkt of vanuit een goede doelen organisatie als bijvoorbeeld de Zonnebloem. Of als toeschouwers of deelnemersgroep aan bijvoorbeeld de Roparun. Bij Mtours kunt u terecht voor bus verhuur op maat, waar en wanneer u maar wilt. Wij brengen u bijna overal naartoe, zowel binnen Nederland als over de landsgrenzen. Onze bus is standaard uitgerust met gordels, airco, toilet, zonwerende beglazing, verstelbare rugleuningen en leeslampjes. Wel zo fijn als u comfortabel wilt reizen.
 

Bus verhuur en invaliden vervoer op maat
Bij Mtours kunt u terecht voor uw dagtochten, schoolreisjes, weekendjes weg en ook uw wintersportvakantie. Het grote voordeel is dat u een privé touringcar tot uw beschikking heeft, waarin ook mindervaliden of rolstoelgebruikers moeiteloos mee kunnen reizen. Dankzij onze rolstoellift kunnen zij gemakkelijk in de bus worden getild. Kiezen voor Mtours betekent kiezen voor een comfortabele manier van reizen, ook als het gaat om invaliden vervoer.
 

Vraag een offerte aan
Mtours staat voor reisgemak & reisplezier, elke keer weer. Dat is onze grote uitdaging en die maken we graag waar. Natuurlijk gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden van onze bus verhuur te bespreken. Neem direct contact met ons op of vul de offerte aanvraag in.Vertrouwd op de weg